Φωτια Σαμοσ : Με ενισχυμένες δυνάμεις της πυροσβεστικής, συνεχίζεται η προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης (15/7) σε δασική έ

Φωτια Σαμοσ : Με ενισχυμένες δυνάμεις της πυροσβεστικής, συνεχίζεται η προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης (15/7) σε δασική έ. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε χθες αργά το βράδυ στη σάμο. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση δεν υπάρχει ενιαίο μέτωπο, αλλά πολλές διάσπαρτες. Μαίνεται η πυρκαγιά στη σάμο (φωτο) σαμοσ φωτια τωρα: Τεράστια επιχείρηση της πυροσβεστικής αυτή την ώρα για να περιορίσει τη φωτιά. 1 day ago · φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης σε δασική περιοχή στη σάμο και συγκεκριμένα στην περιοχή βουρλιώτες.

Στην προληπτική εκκένωση τεσσάρων ξενοδοχείων προχώρησαν οι αρχές στη σάμο λόγω της φωτιάς που καίει από το απόγευμα του σαββάτου στον μεσόκαμπο. Sep 09, 2018 · σάμος φωτιά τωρα: Πάντως, τις προσπάθειες κατάσβεσης, στις οποίες συμμετείχουν δεκάδες εθελοντές, δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση δεν υπάρχει ενιαίο μέτωπο, αλλά πολλές διάσπαρτες. Μαίνεται η πυρκαγιά στη σάμο (φωτο) σαμοσ φωτια τωρα:

Stis Floges H Samos Den Einai Megalh H Fwtia Einai To Shmeio Dyskolo
Stis Floges H Samos Den Einai Megalh H Fwtia Einai To Shmeio Dyskolo from www.newsit.gr
See full list on thepressroom.gr Την πυρκαγιά «χωρίζει» στα δύο ο δρόμος που συνδέει το βαθύ με το πυθαγόρειο. Sep 09, 2018 · σάμος φωτιά τωρα: Ο αντιπεριφερειάρχης σάμου, νίκος κατρακάζος δήλωσε στον αντ1 «δεν είναι μεγάλη η φωτιά, είναι σε πολύ δύσκολο σημείο όμως» «είναι στην πλέον τουριστική περιοχή της σάμου, το πυθαγόρειο, και κοντά σε περιοχές που υπάρχουν ξενοδοχεία. «επιχειρούν όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις της σάμου, δύο ελικόπτερα και δύο καναντέρ, έρχεται από στιγμή σε στιγμή και ένα super puma και από ότι μου είπε ο κ. Σημαντική είναι η συμβολή και των εναέριων μέσων, καθώς τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού. Sep 09, 2018 · διαβάστε περισσότερα για τη μεγάλη φωτιά τώρα στη σάμο στα άρθρα: Η απόφαση, κατά τον ίδιο, ελήφθη για προληπτικούς λόγους.

Σημαντική είναι η συμβολή και των εναέριων μέσων, καθώς τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού.

Ήδη από τις 5 το απόγευμα εκκενώσαμε πέντε ξενοδοχεία, δύο γιατί πλησίασε κοντά η φωτιά, άλλα τρία προληπτικά. Περισσότερα από 70 άτομα απεγκλωβίστηκαν όσον αφορά στην απομάκρυνση τουριστών και κατοίκων, για προληπτικούς λόγους, αυτή έγινεοργανωμένα με σκάφη και. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση και για τον λόγο. Aug 07, 2018 · ελλαδα · φωτια · φωτια τωρα · σαμοσ · πυροσβεστικη sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece. More images for φωτια σαμοσ » Ο δήμαρχος του νησιού, χριστόδουλος σεβαστάκης,μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «σκαϊ», δήλωσε ότι δόθηκε εντολή εκκένωσης για δύο ξενοδοχεία. Aug 24, 2019 · φωτιά τωρα στη σάμο: Συνδρομή παρέχουν 88 εθελοντές και 27 εθελοντικά οχήματα και 4 υδροφόρες οτα. Μαίνεται η πυρκαγιά στη σάμο (φωτο) σαμοσ φωτια τωρα: Λόγω της νύχτας αποχώρησαν τα εναέρια μέσα κατάσβεσης (4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης) και αυτή την ώρα επιχειρούν μόνο οι επίγειες δυνάμεις, δηλαδή 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, μια ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 8 πυροσβέστες, καθώς και τρεις ομάδες αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 30 πυροσβέστες. Η κινητοποίηση ήταν άμεση» τόνισε. Δεκάδες είναι τα μέτωπα και στην υπόλοιπη ελλάδα, με τα κυριότερα να εντοπίζονται στις περιοχές καστρίτσα ιωαννίνων, βροντερό φλώρινας, ριόλο αχαΐας, βάρδα. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση δεν υπάρχει ενιαίο μέτωπο, αλλά πολλές διάσπαρτες.

Μαίνεται η πυρκαγιά στη σάμο (φωτο) σαμοσ φωτια τωρα: See full list on thepressroom.gr Η κινητοποίηση ήταν άμεση» τόνισε. Η απόφαση, κατά τον ίδιο, ελήφθη για προληπτικούς λόγους. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, καθώς και 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης.

Samos Fwtia Se E3eli3h Megalh Pyrkagia Eidhseis Pagenews Gr
Samos Fwtia Se E3eli3h Megalh Pyrkagia Eidhseis Pagenews Gr from cdn.pagenews.gr
Μαίνεται η πυρκαγιά στη σάμο (φωτο) φωτιά σάμος (βιντεο) η φωτιά έχει περάσει στο χώρο του χυτα αλλά στο σημείο των αδρανών υλικών. Ο αντιπεριφερειάρχης σάμου, νίκος κατρακάζος δήλωσε στον αντ1 «δεν είναι μεγάλη η φωτιά, είναι σε πολύ δύσκολο σημείο όμως» «είναι στην πλέον τουριστική περιοχή της σάμου, το πυθαγόρειο, και κοντά σε περιοχές που υπάρχουν ξενοδοχεία. Η απόφαση, κατά τον ίδιο, ελήφθη για προληπτικούς λόγους. Aug 07, 2018 · ελλαδα · φωτια · φωτια τωρα · σαμοσ · πυροσβεστικη sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, καθώς και 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης. Μαίνεται η πυρκαγιά στη σάμο (φωτο) σαμοσ φωτια τωρα: Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση και για τον λόγο. Πάντως, τις προσπάθειες κατάσβεσης, στις οποίες συμμετείχουν δεκάδες εθελοντές, δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

Τεράστια επιχείρηση της πυροσβεστικής αυτή την ώρα για να περιορίσει τη φωτιά.

Ο δήμαρχος του νησιού, χριστόδουλος σεβαστάκης,μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «σκαϊ», δήλωσε ότι δόθηκε εντολή εκκένωσης για δύο ξενοδοχεία. Sep 09, 2018 · σάμος φωτιά τωρα: Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε χθες αργά το βράδυ στη σάμο. Μαίνεται η πυρκαγιά στη σάμο (φωτο) φωτιά σάμος (βιντεο) η φωτιά έχει περάσει στο χώρο του χυτα αλλά στο σημείο των αδρανών υλικών. Ο αντιπεριφερειάρχης σάμου, νίκος κατρακάζος δήλωσε στον αντ1 «δεν είναι μεγάλη η φωτιά, είναι σε πολύ δύσκολο σημείο όμως» «είναι στην πλέον τουριστική περιοχή της σάμου, το πυθαγόρειο, και κοντά σε περιοχές που υπάρχουν ξενοδοχεία. Σημαντική είναι η συμβολή και των εναέριων μέσων, καθώς τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού. Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Στην προληπτική εκκένωση τεσσάρων ξενοδοχείων προχώρησαν οι αρχές στη σάμο λόγω της φωτιάς που καίει από το απόγευμα του σαββάτου στον μεσόκαμπο. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, καθώς και 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης. Την πυρκαγιά «χωρίζει» στα δύο ο δρόμος που συνδέει το βαθύ με το πυθαγόρειο. Επίσης, μια ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 8 πυροσβέστες με super puma, καθώς και τρεις ομάδες αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 30 πυροσβέστες με c130. Η κινητοποίηση ήταν άμεση» τόνισε. Συνδρομή παρέχουν 88 εθελοντές και 27 εθελοντικά οχήματα και 4 υδροφόρες οτα.

Συνδρομή παρέχουν 88 εθελοντές και 27 εθελοντικά οχήματα και 4 υδροφόρες οτα. 5 hours ago · ενισχύθηκαν οι δυνάμεις των πυροσβεστών στην πυρκαγιά της σάμου, η οποία κατακαίει δασική έκταση από το μεσημέρι της πέμπτης. Επίσης, μια ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 8 πυροσβέστες με super puma, καθώς και τρεις ομάδες αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 30 πυροσβέστες με c130. Η απόφαση, κατά τον ίδιο, ελήφθη για προληπτικούς λόγους. «επιχειρούν όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις της σάμου, δύο ελικόπτερα και δύο καναντέρ, έρχεται από στιγμή σε στιγμή και ένα super puma και από ότι μου είπε ο κ.

Samos Megalh Fwtia Sth Domh Prosfygwn Sto Ba8y Binteo H Ka8hmerinh
Samos Megalh Fwtia Sth Domh Prosfygwn Sto Ba8y Binteo H Ka8hmerinh from www.kathimerini.gr
Μαίνεται η πυρκαγιά στη σάμο (φωτο) σαμοσ φωτια τωρα: Ο δήμαρχος του νησιού, χριστόδουλος σεβαστάκης,μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «σκαϊ», δήλωσε ότι δόθηκε εντολή εκκένωσης για δύο ξενοδοχεία. Την πυρκαγιά «χωρίζει» στα δύο ο δρόμος που συνδέει το βαθύ με το πυθαγόρειο. Τεράστια επιχείρηση της πυροσβεστικής αυτή την ώρα για να περιορίσει τη φωτιά. Πάντως, τις προσπάθειες κατάσβεσης, στις οποίες συμμετείχουν δεκάδες εθελοντές, δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. Με ενισχυμένες δυνάμεις της πυροσβεστικής, συνεχίζεται η προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης (15/7) σε δασική έ Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση δεν υπάρχει ενιαίο μέτωπο, αλλά πολλές διάσπαρτες. Στην προληπτική εκκένωση τεσσάρων ξενοδοχείων προχώρησαν οι αρχές στη σάμο λόγω της φωτιάς που καίει από το απόγευμα του σαββάτου στον μεσόκαμπο.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, καθώς και 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης.

5 hours ago · ενισχύθηκαν οι δυνάμεις των πυροσβεστών στην πυρκαγιά της σάμου, η οποία κατακαίει δασική έκταση από το μεσημέρι της πέμπτης. Συνδρομή παρέχουν 88 εθελοντές και 27 εθελοντικά οχήματα και 4 υδροφόρες οτα. Σημαντική είναι η συμβολή και των εναέριων μέσων, καθώς τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού. Η απόφαση, κατά τον ίδιο, ελήφθη για προληπτικούς λόγους. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση και για τον λόγο. Συνδρομή παρέχουν 88 εθελοντές και 27 εθελοντικά οχήματα και 4 υδροφόρες οτα. «επιχειρούν όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις της σάμου, δύο ελικόπτερα και δύο καναντέρ, έρχεται από στιγμή σε στιγμή και ένα super puma και από ότι μου είπε ο κ. Πάντως, τις προσπάθειες κατάσβεσης, στις οποίες συμμετείχουν δεκάδες εθελοντές, δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. See full list on thepressroom.gr Δεκάδες είναι τα μέτωπα και στην υπόλοιπη ελλάδα, με τα κυριότερα να εντοπίζονται στις περιοχές καστρίτσα ιωαννίνων, βροντερό φλώρινας, ριόλο αχαΐας, βάρδα. Ο αντιπεριφερειάρχης σάμου, νίκος κατρακάζος δήλωσε στον αντ1 «δεν είναι μεγάλη η φωτιά, είναι σε πολύ δύσκολο σημείο όμως» «είναι στην πλέον τουριστική περιοχή της σάμου, το πυθαγόρειο, και κοντά σε περιοχές που υπάρχουν ξενοδοχεία. Στην προληπτική εκκένωση τεσσάρων ξενοδοχείων προχώρησαν οι αρχές στη σάμο λόγω της φωτιάς που καίει από το απόγευμα του σαββάτου στον μεσόκαμπο. Λόγω της νύχτας αποχώρησαν τα εναέρια μέσα κατάσβεσης (4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης) και αυτή την ώρα επιχειρούν μόνο οι επίγειες δυνάμεις, δηλαδή 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, μια ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 8 πυροσβέστες, καθώς και τρεις ομάδες αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 30 πυροσβέστες.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama